Toimitusehdot

Tilaaminen

Tuotteita voi tilata nettisivujen tilauslomakkeella tai sähköpostitse helmililja @ netikka.fi. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Toimitusajat

Postitamme tilauksen 1-3 arkipäivän kuluessa maksun kirjautumisesta. Ilmoitamme asiakkaalle välittömästi, mikäli tilauksen jokin tuote on loppunut varastosta tai toimittamiseen tulee jokin ennalta arvaamaton viivästys. Ulkomaille tilattaessa, ota yhteyttä helmililja @ netikka.fi ennen tilausta.

Toimituskulut ja toimitustavat:

Toimituskulut ovat aina tilauksen koosta ja painosta riippumatta vain 2,95 euroa. 

Posti. Aina kun mahdollista, tilaus toimitetaan kirjeenä, jolloin saat sen suoraan kotiisi. Pakettien ja maksikirjeiden lähetysmateriaalina suosimme kierrätettyjä materiaaleja aina kun se on mahdollista.

Nouto. Jos tilaus noudetaan Lapualta osoitteesta Härsiläntie 113, toimituskuluja ei veloiteta. Mainitse tilauksessasi nouto ja sovi nouto ja sovi toimitusaika sähköpostitse helmililja@netikka.fi.  

Maksutapojen vaihtoehdot:

  1. Tilisiirto/ennakkomaksu. Saat sähköpostiisi tulevan tilausvahvistuksen yhteydessä ohjeet tilauksen maksamiseen. Voit siis maksaa myös tilisiirrolla heti tilauksen yhteydessä! Tilatut tuotteet on varattu 4 vrk:n ajan. Mikäli tässä ajassa tuotteita ei ole maksettu, tilaus peruuntuu. Tilisiirtomaksuissa käytämme vain POP/Aktian tiliä, joten maksaessasi muusta pankista, huomioithan noin 2 vuorokauden siirtoajan.
  2. Käteinen. Käteismaksu on mahdollista noutotilauksissa.

 

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme helmililja @ netikka.fi tai puh. 050 562 3097. Autamme mielellämme!  

Vaihto- ja palautusoikeus

Mikäli olet saanut väärän tai viallisen tuotteen tai haluat perua kaupan, sinulla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus Kuluttajansuojalain (15 §) mukaisesti. Palautettavan/vaihdettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, pesemätön ja myyntikuntoinen. Asiakkaan tulee tarkastaa tuote (oikea koko, väri tms.) aina ennen sen käyttöönottoa. Poikkeuksena on tuote, jossa on valmistusvirhe tms. Postimaksu ja mahdollinen palautus maksetaan asiakkaalle välittömästi, kun tuotteet on todettu myyntikelpoisiksi.helmililja @ netikka.fi. Jos haluat vaihtaa/palauttaa tilauksen, toimi näin:

1. Ilmoita sähköpostilla osoitteeseen helmililja@netikka.fi, että aiot vaihtaa/palauttaa tilauksen.
2. Pakkaa huolellisesti ja tilaa säästävästi. Suosittelemme pakkaamaan tuotteet samoihin kuoriin/pakkauksiin, joissa ne ovat saapuneet tai muihin, esimerkiksi käytettyihin, mutta silti tukeviin ja siisteihin pakkauksiin. Käytä tarvittaessa ilmatiiviitä pakkauksia, joissa tuotteet ovat tulleet.
3. Liitä pakkauksen mukaan tilinumerosi, jolle postimaksu ja mahdollinen palautus maksetaan.
4. Vie pakkaus Postiin ja maksa postimaksu. Palautusosoite on alla.  Palautus/vaihto postitse tulee tehdä aina halvimman tavan mukaisesti. Maksamme todellisia postituskuluja maksimissaan vain saman verran kuin olemme maksaneet itse lähettäessämme tilauksen sinulle. 
5. Seuraa sähköpostiasi. Lähetämme tilauksen saavuttua ja maksun suorituksen jälkeen sinulle ilmoituksen.

Palautus postitetaan AINA osoitteeseen Tmi Helmililja, Härsiläntie 113, 62100 Lapua.   

Toimintatapa

Noudatamme kaikessa toiminnassamme voimassa olevia Suomen lakeja ja hyvää kauppatapaa. Tyytyväinen asiakas on toimintaperiaatteemme. Jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, toivomme palautetta, risuja ja ruusuja, osoitteeseen helmililja @ netikka.fi tai http://www.kaupat.com. KIITOS!  

Helmililja pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja.
Tilaukseen sovelletaan ehtoja, jotka olivat voimassa tilauksen tekohetkellä.
Helmililja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin, eikä vastaa mahdollisista virheistä tuotetiedoissa.

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §
Laatimispäivä 13.11.2007

1. Rekisterinpitäjä

Tmi Helmililja
Härsiläntie 113
62100 Lapua
Y-tunnus 2154859-3
www.helmililja.fi
helmililja@netikka.fi

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Hannele Suvanto
Tmi Helmililja
Härsiläntie 113
62100 Lapua
Y-tunnus 2154859-3
www.helmililja.fi
helmililja@netikka.fi

3. Rekisterin nimi

Tmi Helmililjan verkkokaupan käyttäjärekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Tmi Helmililjan verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään Tmi Helmililjan asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin, muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin sekä asiakkaan ja Tmi Helmililjan oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttamiseen. Tietolähde: tilauksen tms. yhteydessä asiakkaan itsensä ilmoittamat tiedot.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten:
- nimi
- osoite
- puhelin
- sähköposti
- tilaushistoria.  

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi Tmi Helmililjan verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.  

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Ei myöskään säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.  

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Tmi Helmililjan verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.  

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.  

10. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.  

11. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.